Återigen, tack alla som denna gång hjälpt till att hitta nya medarbetare till Storholmen och tack alla som sökt jobb på Storholmen under de senaste veckorna. Vi känner oss, som alltid, privilegierade eftersom vi får många sökande när vi har lediga jobb. Vi har nu på 3 veckor rekryterat 7 nyanställda som samtliga startar i… Read more »

Läs mer

26/09 i Uncategorized

Tack alla som hjälpt till att hitta nya medarbetare till Storholmen och tack alla som sökt jobb på Storholmen under de senaste veckorna. Vi känner oss privilegierade eftersom vi får många sökande när vi har lediga jobb. Vi har nu på 2 veckor rekryterat 11 nyanställda som samtliga börjar i augusti. I början av september… Read more »

Läs mer

18/07 i Uncategorized

Någon av marknadsledarens lokala verksamheter har beslutat att lämna tillbaka delar av vinsten de gjorde 2017. Intressant. Hur vore det om de istället slopade de påslag på leverantörsfakturor som de gör på mellan 10-20%. För faktum är att pengarna är bostadsrättsföreningarnas. Ja det finns olika sätta att förhålla sig gentemot kunderna. På Storholmen valde vi… Read more »

Läs mer

02/06 i Uncategorized

Europaparlamentet har beslutat om en förstärkt lagstiftning rörande hanteringen av personuppgifter. I detta dokument finns information om Storholmens hantering av personuppgifter. InformationStorholmenmeddottrar Personuppgiftsansvarig_180517_R2

Läs mer

27/05 i Uncategorized

3,2 miljoner till Storholmens kunder Under 2017 tjänade Storholmens kunder återigen pengar som ingen annan förvaltares kunder gör. Inte mindre än 3,2 miljoner kronor. Den summan motsvarar vad en genomsnittlig förvaltare av Storholmens storlek debiterar i pålägg på leverantörsfakturor, får i årsbonus från leverantörer och tar ut i avgifter/räntenetto på föreningarnas egna pengar på förvaltarens… Read more »

Läs mer

15/02 i Uncategorized

I samarbete med House of Soul och Purohotel så kör Storholmen Event igång i Palma. Om du är i Palma 17/11 så ta med flyern nedan och var med på partyt! HOS promo Flyer Final

Läs mer

03/11 i Uncategorized

Storholmen Holding AB är moderbolag till samtliga i Storholmengruppen ingående bolag. ÅR för 2016 visar på fortsatt mycket god tillväxt och efter ett år av stora investeringar redovisas i stort sett ett +/–nollresultat. 2016_StorholmenHolding

Läs mer

08/09 i Uncategorized

Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen och njuter i fulla drag! Snart är det dax att sätta full fart framåt igen, och jag vet att många styrelser ska påbörja arbetet med upphandling av ny förvaltare. Kanske har ni tagit del av våra sommarbrev där vi beskriver hur vi tänker och jobbar i förhållande… Read more »

Läs mer

21/07 i Uncategorized

Under 2016 tjänade Storholmens kunder inte mindre än 2,2 miljoner kronor extra! Den summan motsvarar vad en genomsnittlig förvaltare i Storholmens storlek debiterar genom påslag på leverantörers fakturor, får i årsslutsbonusar från leverantörer och tar ut i avgifter/räntenetto på föreningarnas egna pengar på förvaltarens s.k. klientmedelskonto. Storholmen har inga påslag, tar inte emot årsslutsbonusar och… Read more »

Läs mer

05/07 i Uncategorized