Förvaltare erbjuder normalt flerårsavtal och dessutom långa uppsägnings-tider. Orsaken är simpel. De vill knyta fast er förening så att de kan leva tryggare och så att de kan visa potentiella köpare av företaget att det finns ett högt värde. Företag värderas nämligen högre om det finns låsningar som kunderna har svårt att komma ur.

På Storholmen Förvaltning ser vi annorlunda på avtalslängd och uppsägningstider. Vi tycker det hela är mycket enkelt. Om ni som kund inte tycker om oss eller om vi inte tycker om er så ska vi inte ha ett förhållande.

Därför erbjuder vi alltid avtal utan bindningstid och med 3 månaders uppsägningstid. Och ja, vi lever vidare, växer och mår bra. En mycket viktig orsak till att vi har avtalen på det sättet är att vi varit kunder själva till förvaltare med långa avtal. Det är så lätt för en förvaltare att slappa till sig och inte stå på tårna i en sådan situation. På Storholmen vill vi uppfattas som en förvaltare som agerar snabbt och som pressen på oss att leverera. Det blir vi helt enkelt bättre av.

Effekten har blivit att vi är snabbast i branschen på att återkoppla på samtal och mail och på att svara i telefonen. Vi återkopplar på 2 timmar och i kundtjänst svarar vi på telefon inom 40 sekunder.

Det handlar om att våga utmana och gå sin egen väg. Hör av dig så får du veta mer om Sverige mest utmanande förvaltare.

På återhörande inom kort,

Anette Ullberg
070-119 31 31
anette.ullberg@storholmen.se
Storholmen Förvaltning

Kontakta oss