Kontakta och återkopplaFörvaltningsbranschen har förändrats snabbt. Kanske för snabbt när etablerade bolag har köpts upp i mycket rask takt?

Många förvaltningsbolag och speciellt de som håller på med fastighetsskötsel tjänar en stor del av sina pengar på andra som utför jobb åt din förening. Hur då? Jo, förvaltningsbolaget gör påslag på fakturor från leverantörer som först fakturerar förvaltningsbolaget och sen skickar förvaltningsbolaget en ny faktura till din förening. Problemet är bara att när den nya fakturan skickas till din förening så är den mellan 10-30% högre än fakturan som förvaltningsbolaget fick från leverantören.

Och om ditt förvaltningsbolag inte gör påslag så väljer de istället en mer sofistikerad variant som innebär att de fakturerar leverantören i slutet på året. Det blir som en provision helt enkelt på det som förvaltningsbolaget beställt för din räkning hos leverantören.

Ditt förvaltningsbolag tjänar även pengar på dina pengar. Det är möjligt för att din förening har sina pengar på förvaltarens konto, det så kallade klientmedelskontot. Förvaltaren behåller en del av räntan helt enkelt.

Storholmen Förvaltning arbetar inte med påslag, provisionsfakturor eller klientmedelskonto. Det är vi stolta över. Än mer stolta är vi över att vi, trots att vi tackar nej till dessa stora intäktskällor, har högsta kreditvärdighet, AAA-rating.

Känner ni att ni vill prata mer om hur Storholmen Förvaltning resonerar och agerar så är ni välkomna att kontakta mig. Och skulle ni snabbt vilja byta förvaltare så erbjuder vi en ”leasinglösning” som gör att föreningen kan lämna er nuvarande förvaltare på dagen utan att det kostar extra. Vi tar över såväl teknisk- som ekonomisk förvaltning på 2 veckor.

Med vänlig hälsning och på återhörande,

Anette Ullberg
070-119 31 31
anette.ullberg@storholmen.se
Storholmen Förvaltning

Kontakta oss