För det finns alltid hjälp att tillgå i innerstaden. Detta i kombination med att er förening är förhållandevis liten i storlek betyder att ni inte behöver lägga pengar på en kontrakterad fastighetsskötare.

Däremot så är det oerhört skönt att ha ETT telefonnummer att ringa när hjälp verkligen behövs, oavsett vad det gäller, när ni i föreningen inte kan eller vill hantera ärendet själva.

Storholmen har ett stort antal innerstadsföreningar som servas på detta sätt. ETT telefonnummer dit föreningarna ringer när det verkligen behövs hjälp. Och Storholmen skickar då egen personal eller någon ur det omfattande nätverk som Storholmen har bland alla typer av hantverkare och experter. Därmed går det också fort att få hjälp. Som sagt, det finns alltid folk att tillgå i innerstaden – tro mig.

Månadskostnaden för en liten innerstadsförening är SEK 390 + moms och då kan ni ringa precis hur ofta ni vill vardagar kl. 07.00 – 21.00. Påslag på fakturor och kickbacks från leverantörer förekommer inte hos oss, så den som anlitas för att göra jobbet hos er fakturerar er direkt den summa som ni kommit överens om.

På återhörande inom kort,

Anette Ullberg
070-119 31 31
anette.ullberg@storholmen.se
Storholmen Förvaltning

Kontakta oss