Renoveringsprojekt och
projektledning

Renoveringsprojekt och projektledning för brf – står er bostadsrättsförening inför stora renoveringsprojekt?

Alla bostadsrättföreningar står förr eller senare inför större renoveringsprojekt och dessa blir ofta en utmaning för brf styrelsen. Det krävs både tekniska kunskaper för att förstå vad som behöver göras, vad som måste upphandlas och det krävs också kunskaper i entreprenadjuridik eftersom brf föreningen är juridisk person och därmed inte omfattas av den skyddande lagstiftning som gäller för vanliga konsumenter.

Storholmen Förvaltning har mångårig erfarenhet av renoveringsprojekt för bostadsrättsföreningar och vi samarbetar med DWOQ Project Management, som är experter på upphandling och projektledning av de typer av entreprenader som en bostadsrättsförening behöver hantera. DWOQ Project Management har under åren genomfört ett stort antal projekt med bland annat fasadrenoveringar, balkongrenoveringar, takomläggningar och fönsterbyten. De har även stor erfarenhet av dräneringsarbeten, renoveringar av gårdsbjälklag med tätskikt, hissbyten, byten av undercentraler för värme, installation av bergvärmeanläggningar och renovering av elanläggningar.

Självklart hanteras även allt annat som kan behövas för entreprenaden, till exempel inlämnande av bygglov/bygganmälan och anlitanden av kontrollansvariga och besiktningsmän. I samband med detta hanterar även DWOQ Project Management alla kontakter med boende och entreprenör.

Läs mer om DWOQ Project Management här: www.dwoqproject.se

side-separator

Ladda ned som PDF

Storholmen Förvaltnings FAFF
(Förenklat avtal för fastighetsförvaltning –
Ekonomisk förvaltning)

Ladda ned
side-separator