Inom Storholmen jobbar vi uteslutande med bostadsrättsföreningar. Självklart har vi därför ett systemstöd som är anpassat föreningarna.

Systemet byggdes av kunder, ekonomiska förvaltare, tekniska förvaltare och fastighetsskötare. Och däri ligger en del av svaret till att systemet är unikt. Inget annat brf-system ger helheten på samma sätt. Andra system klarar ekonomisk förvaltning men de klarar inte helheten såsom Storholmens system gör.

Storholmens system bygger på samarbete mellan förening och förvaltare. Därför är systemet transparent. Det betyder att du som kund ser alla detaljer i alla ärenden och dessutom i realtid. Transparensen är helt unik och har vuxit fram som resultatet av kundönskemål. Tänk dig att du kan se exakt vad som händer i ärendena via din egen dator och tänk vilken insikt du får över förvaltningen och föreningens status. Den insikten får du bara via Storholmens system.

Varje söndag skickar systemet ut en sammanställning, Hänt-I-Veckan, som visar vad som hänt i föreningen under veckan. Och varje månad, lagom till styrelsemötet, får du förvaltarrapporten som systemet skickar ut med den information som du valt att ha med.

Du kan själv kommentera ärenden direkt i systemet och när du gör det så är du med och samlar ihop till en bonus till föreningen. Självklart ska föreningen ha något för att styrelsen är med och gör jobbet, eller hur? Bonusen kan bli upp till 10% av de fasta arvodena, vilket är sköna pengar att få tillbaka i januari.

Om du vill titta in i marknadens enda totala IT-system för bostadsrättsföreningar så är det bara att höra av dig för en demo.

På återhörande inom kort,

Anette Ullberg
070-119 31 31
anette.ullberg@storholmen.se
Storholmen Förvaltning

Kontakta oss