Till trots för alla digitala lösningar så finns det fortfarande en poäng i att ha sin förvaltare nära. Vi är nära er förening. Och där kommer vi stanna. Vi har precis förlängt med 5 år till i våra fina lokaler på Pastellvägen 6, dvs ”3”-huset.

Vi har kunder över hela Stockholm men vi vurmar lite extra för de som befinner sig i närområdet. Som exempel erbjuder vi lägre arvoden för er i närområdet på fastighetsskötsel och vi tar heller ingen bilkostnad. Allt beroende på att vi befinner oss i samma geografi.

När det gäller ekonomisk förvaltning så har vi redan generellt lägsta arvoden och högst servicenivå. Som exempel svarar vi på 40 sekunder på kundtjänsttelefonen och inom 2 timmar på mail.

Allt detta står vi för oavsett var föreningen befinner sig geografiskt, MEN när det gäller er förening som ligger nära oss så har vi en arvodesgaranti: Om ni får en likvärdig offert på ekonomisk förvaltning till lägre pris än vad vi offererat så slår vi direkt av 10% på arvodet. Vi tycker helt enkelt att vi som grannar ska stödja er för vi vill förvalta er förening och som framgår ovan så är vi beredd att investera i relationen.

Som närbelägen kund till Storholmen Förvaltning så får ni också utan extra kostnad nyttja MeetPort. MeetPort är vår möteslokal på Pastellvägen där ni ledigt kan husera upp till 130 personer. Passar alltså utmärkt för boendemöten eller varför inte stämman? Ja, vi bjussar på kaffe också när ni är i MeetPort.

Jag tycker vi ska ses. Hos er eller hos oss och prata förvaltning.

Med vänlig hälsning och på återhörande,

Anette Ullberg
070-119 31 31
anette.ullberg@storholmen.se
Storholmen Förvaltning

Kontakta oss