Storholmen Förvaltning och vår partner, Borätt Forum, har dagligen kontakt med hundratals styrelsemedlemmar och när vi frågar om vilka frågor som är högst upp på agendan så får vi ett unisont svar: ”Ekonomi samt energi och miljö”.

När det gäller energi och miljö så handlar det dels om att justera in den anläggning som föreningen har, dels om att avgöra vilka investeringar som bör göras för att sänka kostnader och minska miljöavtryck.

Energi och miljö är ett område som just nu kokar av idéer om vilken den bästa vägen fram är. Antalet potentiella lösningar är stort. Antalet möjliga leverantörer är ännu större. Alla pratar för sin lösning och de flesta kan visa på tydliga fördelar. Man kan uttrycka det som en styrelsemedlem sa lite frustrerat. ”Vi har 10 viktiga frågor men det finns 78 svar.”

För att ge stöd med att hitta bäst lösning för just din förening så har Storholmen och Borätt Forum tillsammans med kunniga partner inom energi- och miljöområdet formulerat ett sätt att arbeta med frågorna, som heter EMD. (Energi Miljö Digitalisering).

Genom att gå igenom EMD så får föreningen både analys och genomförandeplan som ni kan presentera för stämman. EMD är också ett svar på hur din styrelse får koll på en stor och viktig fråga.

På återhörande inom kort,

Anette Ullberg
070-119 31 31
anette.ullberg@storholmen.se
Storholmen Förvaltning

Kontakta oss