Inflationen är högre än på årtionden. Räntan stiger. Ekonomerna säger att räntan kommer att gå ännu mer – så vem tjänar pengar på föreningens sparpengar?

Andra förvaltare börjar redan budgetera med ökade intäkter på sina klientmedelskonton eftersom de ser att räntan kommer att gå upp. De har ju din förenings pengar på sina konton och de tjänar därför pengar på dina pengar.

Sån är logiken i den här branschen. Det vill säga för alla bostadsrättsföreningar utom för de som är kunder hos Storholmen. Storholmen har nämligen inget klientmedelskonto.

Vi anser att föreningens pengar ska stå på föreningens konto. Föreningen ska tjäna ränta på föreningens pengar. Ett argument som blir än viktigare när räntan går upp.

Detta är ett skäl till att vi bör ta en diskussion om förvaltningen av er förening. När vi väl är igång med diskussionen så kommer ni att upptäcka ett antal andra skäl till att anlita oss som förvaltare. Skäl som gjort att vi har förtroendet att förvalta 300 av Stockholms bostadsrättsföreningar.

Om ni håller på att handla upp förvaltning nu så kontakta oss direkt. Vi ställer omgående ut offert på ekonomisk förvaltning och inom 24 timmar på teknisk förvaltning.

Storholmen brinner för att göra saker annorlunda och vi leder utvecklingen genom att vara innovativa och ifrågasättande!

På återhörande inom kort,
Anette Ullberg
070-119 31 31
anette.ullberg@storholmen.se
Storholmen Förvaltning

Kontakta oss