Semester ska vi alla ha. Sjukdom drabbar oss ibland. Vab är nödvändigt när minstingarna är sjuka. Olika livshändelser som vi alla känner till och som gör att vi inte är på jobbet.

Men bara för att vi inte är på jobbet så kan inte våra åtaganden mot kunderna stanna upp. Ändå sker det på de flesta håll.
På Storholmen tycker vi inte att det är ok med autoreply på mailen som säger att någon är på semester. Vi tycker heller inte att det är förenligt med god kundvård att du som kund får vänta på svar från din förvaltare tills den är tillbaka från semestern.

Svaret på ekvationen, som handlar om att parallellt klara ut livet i stort och arbetet, är att arbeta i team. På riktigt. Det är vad vi gör på Storholmen.
Som enda förvaltare så har vi organiserat oss i riktiga team. För dig som kund så betyder det att vi alltid svarar lika snabbt och att dina ärenden inte
kommer i kläm för att livet kräver uppmärksamhet från en av våra medarbetare.

Vi vet att du uppskattar en förvaltare som svarar på kundtjänst inom 40 sekunder, återkopplar på ärenden inom 2 timmar och som aldrig kommer att tvinga dig lyssna på Strauss när du väntar på att bli kopplad eller för den delen tvinga dig trycka 1 för A och 2 för B.

Vi vet också att du är kund året runt så sommar och semester gläds vi åt, men inte på din bekostnad.

På återhörande inom kort,
Anette Ullberg
070-119 31 31
anette.ullberg@storholmen.se
Storholmen Förvaltning

Kontakta oss