På Storholmen går vi som vanligt mot strömmen och erbjuder kundanpassad förvaltning. Vi anpassar oss efter hur ni vill ha det den dagen då styrelsen vill ändra förvaltningens upplägg.

För att göra det enkelt att byta förvaltare så erbjuder Storholmen förvaltningsavtal med tre månaders löpande uppsägningstid. Det är helt unikt för Storholmen Förvaltning. Långa avtalstider ger inte någon ekonomisk fördel för styrelsen, tvärt om. Ett långt avtal ger leverantören en skön känsla av trygghet, inte utveckling, och att säga upp ett avtal pga allmänt missnöje är i stort sett omöjligt.

Är det så att ni sitter fast i ett avtal som ni vill komma ur? Styrelsen vill byta förvaltare men det finns ett avtal som binder föreningen i ytterligare ett år eller mer. Frustrerande? Ja verkligen.

Vi på Storholmen har en unik lösning på det också. Vi erbjuder er det vi kallar vår ”leasingmodell”. Den möjliggör för er att byta förvaltare omgående – oberoende av vad ert nuvarande avtal säger om bindningstid och uppsägningstid. Det hela är mycket enkelt, och framför allt – utan att ni får dubbla förvaltningsarvoden. Ni anlitar Storholmen för att omgående ta över förvaltningen av er förening och ni betalar inte Storholmen så länge som den gamla förvaltaren har rätt till arvode. Med Storholmens ”leasingmodell” kan ni omgående byta upp er till en modern förvaltning med ett modernt avtal.

På Storholmen Förvaltning har vi inga påslag på entreprenörernas fakturor, utan vi tar betalt för våra tjänster, vår tid och vår kunskap. Vi tar inte heller emot ”kickbacks” från leverantörer.

Det är också viktigt att man får en snabb återkoppling på sina ärenden så vi har 40 sekunders svarstid på telefon från 7 på morgonen till 21 på kvällen och 2 timmars svarstid på mail. Vi har även en webbportal där du kan se alla föreningens ärenden i realtid.

Storholmen Förvaltning utvecklas i takt med att vi lär oss av våra kunder, och det är i dialogen vi utvecklas tillsammans. Välj en förvaltare som har energi och vilja och som ser dialogen som det mest centrala i relationen. När något händer ska förvaltaren ge förslag på vad som ska göras, inte ställa frågor.

Vi träffas gärna och berättar mer! Vi ses på den tid ni kan, vi vet ju att den tid ni har för styrelsearbetet är på kvällen – vi anpassar oss även efter det. Fysiskt eller digitalt möte vilket ni än föredrar.

Välkommen till oss på Storholmen Förvaltning.

Anette, Lizze och Jens
Storholmen Förvaltning
08-520 252 00
info@storholmen.se

Kontakta oss