Förvaltningsbranschen och förvaltningen i sig utvecklas snabbt. Gamla sanningar ersätts med nya. Nya perspektiv på något så etablerat och grundläggande som förvaltning av en bostadsrättsförening ger nya möjligheter.

Att nya möjligheter finns inom områden som energi, miljö och digitalisering måste en modern förvaltning ta hänsyn till. Det känns rätt självklart för de flesta inblandade.

Men när det gäller kundanpassning av förvaltningen baserat på föreningens unika förutsättningar så går tyvärr utvecklingen i förvaltningsbranschen åt fel håll. Istället för att ta hänsyn till er unika situation så förväntas ni passa in i den standardiserade Mao-tröjan som riskkapitalister och kollektivister erbjuder.

På Storholmen går vi, som så ofta förr, mot strömmen och erbjuder kundanpassad förvaltning. Vi anpassar oss efter hur ni vill ha det nu och vi är beredda på att anpassa oss den dagen då en ny styrelsen vill ändra förvaltningens upplägg.

Storholmen står helt enkelt för flexibel förvaltning. Vi anpassar oss efter era behov. Det är faktiskt vår affärsidé och en av förklaringarna till vår framgång. Så även om ni skulle önska vegansk förvaltning så kommer vi anstränga oss långt för att klara att leverera även det.

Det finns mycket mer att berätta. Vi hörs om ett möte.

Anette, Lizze och Jens
Storholmen Förvaltning
08-520 252 00
info@storholmen.se

Kontakta oss