I olika sammanhang finns rabatter och olika arrangemang som belönar kunderna för den insats som de gör. Tills för några år sedan då vi bestämde oss för att göra något åt detta har det inte funnits för bostadsrättsföreningar. Orsaken är att marknadsdominanterna sedan länge tappat kundkänslan. De ägs dessutom i allt större omfattning av riskkapitalet. Det är därför lätt att förstå att den kortsiktiga lönsamheten dödar kundupplevelsen.

Storholmen lanserade redan 2017 ett nytt koncept för förvaltning av bostadsrättsföreningar. Konceptet innehåller en aktivitetsbonus som innebär att när du som kund bidrar genom att tala med oss i ett ärende, så får föreningen en bonus i form av en återbäring i början av nästa år. Det finns massor av pengar för föreningen att tjäna på det jobb som styrelsen gör. Och helt rättvist så. Som förvaltare tar vi betalt för vårt jobb. När du gör en del av jobbet ska föreningen ha betalt. Logiken i det kan ingen förneka. Annat än marknadsdominanterna förstås…

Men självklart nöjer inte vi oss med detta, vi forsätter med ett enda fokus – bättre förvaltning av bostadsrättsföreningar! Vi forsätter att utmana branschen, vi arbetar flexibelt med varje unik styrelse för att vara den bästa brf-förvaltaren.

Vill du veta mer om hur en modern förvaltare arbetar? Kontakta oss idag!

Kontakta oss