Ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar är en viktig tjänst. Storholmen Förvaltning är den första brf-förvaltaren i Sverige som ger föreningen möjlighet att arbeta helt digitalt med den ekonomiska förvaltningen, utan att pruta på kvaliteten. Däremot prutar vi på priset – rejält!

All handläggning och alla möten sker när ni behöver och så ofta som krävs. Digitalt eller fysiskt – vi möts på smidigaste sätt. Vi kallar vårt erbjudande  ”Ekonomi Total – allt föreningen behöver” vilket alltså innebär att till ett fast pris per månad så sköter Storholmens ekonomiska förvaltare, föreningens ekonomi tillsammans med styrelsen.

Föreningen får sin kontaktperson (självklart en erfaren ekonomisk förvaltare), som stöds av sitt team så även om kontaktpersonen inte är tillgänglig så kommer ni få snabbt svar – redan inom 2 timmar.

Fakturor och alla övriga underlag finns tillgängliga i Storholmens portal. Varje styrelsemedlem har sin egen inloggning och kan följa ärendena i realtid. Attest av fakturor sker i portalen. Godkännande av ny medlem sker i portalen. Listor av alla slag som behövs för styrelsearbetet finns i portalen. Kan det bli enklare?

Sammantaget så ökar effektiviteten i samarbetet, ni får alltså respons inom 2 timmar och tillgång till ekonomiska förvaltaren i era styrelsemöten när det behövs, utan extra kostnad.

Storholmen Förvaltning utvecklas i takt med att vi lär oss av våra kunder, och det är i dialogen vi utvecklas tillsammans. Det är också därför vi har lyckats utveckla ett IT-system som är helt unikt, utan att för den skull tappa den personliga kontakten. Tänk dig en samarbetspartner som faktiskt vill prata med sina kunder, och som svarar inom 40 sekunder när du ringer.

>> Läs mer om vad en brf-föreningen ska kräva av sin nya förvaltare och handfasta tips inför en ny upphandling

Hör av er så berättar vi mer.

Kontakta oss