Storholmen Förvaltning vill gärna påminna er om vad som är aktuellt just nu och vad ni bör tänka på inför resten av året. Viktigt att komma ihåg är att väga in eventuella ledtider, årstid och säsong så att rätt saker planeras och görs vid given tidpunkt.

Dags för statuskontroll på undercentralen
Våra fastighetsskötare på 2-2-2 vill påminna er om att det är dags att utföra en statuskontroll på föreningens undercentral och kommer kontakta er inom kort. Detta för att säkerställa att energiförbrukningen inte är för hög och belastar föreningens ekonomi på ett negativt sätt.

Tekniska kontroller, utemiljö
Till våren är det ett bra tillfälle att boka in den årliga lekplatsbesiktningen. Säkerheten på lekplatser är alltid viktigt och till syvende och sist, styrelsens ansvar.

När snön och isen har smält och utetemperaturen blivit varmare är det ett ypperligt tillfälle att kontrollera värmekablar, rännor och stuprör. Storholmen Teknik hjälper till med både rådgivning, besiktningar, kontroller, beställning av reparationer samt uppdateringar och byten av befintlig eller trasig apparatur.

Upphandling av markskötsel under 2022
Behöver ni hjälp med upphandling av markskötsel? Team DAF (Driftansvarig förvaltare) hjälper er gärna hitta en ny leverantör, ny upphandling av markskötsel eller något annat som behöver handlas upp under året. Behöver er förening anlita en arborist? Då kan det vara dags att boka en nu.

Hjälp med hantering av föreningens passersystem
Behöver er förening hjälp med hantering av passersystem? Storholmen Direkt hjälper till med uppdateringar samt ändringar och nyckelbrickor.

Dags att se över föreningens parkeringsavtal
Många bostadsrättsföreningar använder sig av gamla avtalsmallar som inte tar höjd för kommande prisutveckling. Storholmen Kundsupport hjälper er med att genomföra en omförhandling av befintliga avtal och samtidigt se över era avtalsmallar och särskilda bestämmelser.

Behöver er bostadsrättsförening hjälp med något av detta? Kontakta oss idag!

Storholmen Förvaltning